Logotipo del Ajuntament Torrent

Serveis municipals

Pascual Graella Paricio. Referent de la cirurgia fisiopatològica a Espanya

29 de May de 2022

Una de les satisfaccions més grans que atorga la vida pública és el contacte amb la gent, per la qual cosa he tingut l’ocasió de conèixer nombroses persones, moltes d’elles amb innombrables virtuts, però he de reconèixer que conforme he anat descobrint aquest torrentí he tingut cada vegada més clar que Torrent tenia un deute amb ell, pel seu bon fer i pel seu bon ésser.

Això és el que m’ha passat amb el Dr. Parrilla. He descobert més enllà de la persona i més enllà del seu extraordinari treball a l’home entregat al món. Mirant enrere, em sembla impossible que no hàgim estat capaços de reconèixer que des de Torrent exportem personalitats úniques com D. Pascual.

La seva trajectòria professional, acadèmica i humana és pràcticament irreproduïble amb paraules per allò extensa, intensa i reeixida. Per això, amb aquest reconeixement, la Corporació que em plau presidir vol fer pública la figura d’aquesta gran persona i gran professional, torrentí de naixement, murcià d’adopció i universal de dedicació, a tota la ciutadania de Torrent.

Gràcies als veïns que ens van fer conèixer i apreciar-ne el valor. Pocossom capaços d’exportar, i en tan ingent quantitat de llocs com ell, una imatge tan excel·lent de la nostra ciutat.

Dr. Parrilla, volem que sàpiga que a Torrent no només té casa seva sinó que té la seva ciutat. I crec que més que donar-li l’enhorabona, l’hem de donar enhorabona a nosaltres mateixos per tenir-lo com a…

Continuar leyendo en:

Más recientes