Torren-logotipo.svg

Serveis municipals

Ftografía del Alcalde de Torrent

Benvingut/Benvinguda a la pàgina web de l’Ajuntament de Torrent.

És un espai de trobada digital per a la nostra ciutat, per a tots els torrentins i torrentines. Torrent és una ciutat plena de vida i és per això que, a través d’este mitjà, volem compartir amb tu la informació, les notícies i l’agenda d’esdeveniments que van articulant l’activitat del municipi.

Amb esta ferramenta volem oferir-te també una sèrie de serveis d’utilitat i tràmits que podràs consultar i realitzar de forma directa o mitjançant la nostra seu electrònica. A través d’esta web posem a la teua disposició els serveis de l’administració d’una manera oberta i transparent, treballarem perquè siga cada volta més accessible.

En definitiva, vull dir-te que este és el teu Ajuntament, la casa de tots els torrentins i torrentines, i que estem a la teua disposició.

Amparo Folgado Tonda, Alcaldessa deTorrent

Estimats ciutadans,

 

És per a mi un plaer donar-vos la benvinguda més afectuosa al portal web de l’Ajuntament de Torrent, capital de l’Horta Sud, com a Alcaldessa d’esta gran ciutat.

 

En este espai volem oferir-te l’accés a tota la informació, administrativa, ciutadana, turística i d’interés perquè pugues disfrutar al màxim la teua experiència amb Torrent, ja siga per motius de caràcter inexcusable, com a tràmits o gestions oficials, o de manera més informal, per a consultar qualsevol dada o informació de la nostra ciutat.

La nostra vocació és la de cobrir, de la manera més adequada i completa possible, les necessitats que cada ciutadà té, per la qual cosa aspirem a tornar a convertir esta pàgina web en un referent de les ciutats intel·ligents. Un recurs en el qual el ciutadà puga accedir i connectar immediatament en el seu ajuntament, que puga conéixer i utilitzar tots els serveis que posem a l’abast de la seua mà.

 

Una gran ciutat no sols es definix per un títol, sinó per tot el que fa pels seus ciutadans i el que estos esperen d’ella, per la qual cosa esta web també pretén ser la ferramenta perfecta perquè els ciutadans traslladen les seues inquietuds, queixes o suggeriments. La manera de conéixer des del consistori la realitat i el dia a dia de la nostra ciutat.

 

Això, i molt més, oferix la pàgina web municipal, amb un principal objectiu: potenciar les possibilitats i fortaleses de la nostra ciutat. Una ciutat amb història, patrimoni i oberta a tots, en contínua expansió i progrés, que ofereix tot tipus de serveis i en un emplaçament idoni per a la inversió i la generació de riquesa.

En definitiva, la nostra pretensió com a equip de govern és oferir un portal eficaç, participatiu i transparent a tota la ciutadania. I vos convide a tots a entrar en ell, aprofitar al màxim totes les funcionalitats que brinda i a connectar en el Torrent més digital.