Torren-logotipo.svg

Serveis municipals

Certificat d’Empadronament

Les certificacions d’empadronament poden ser individuals o col·lectives, segons es referisquen a la persona que ho sol·licita o de la totalitat de persones inscrites en la mateixa fulla padronal.

1.- Pot obtindre el certificat d’empadronament individual de forma directa i immediata mitjançant la Seu Electrònica, si té certificat digital (firma electrònica). O bé, pot sol·licitar-ho:

– Presencialment en l’oficina TDIC, per mitjà de Cita prèvia

AVÍS:

Si actualment està de baixa en la ciutat de Torrent i necessita un certificat històric individual, haurà de sol·licitar-ho a través del tràmit corresponent per Seu Electrònica, o bé presencialment amb Cita prèvia

2.- El certificat d’empadronament col·lectiu es sol·licitarà presencialment en l’oficina TDIC, o si disposa de certificat digital (firma electrònica), mitjançant de Seu electrònica, aportant en els dos casos el consentiment per escrit de la resta dels interessats i documentació requerida.

Per als menors d’edat no emancipats, la representació s’acreditarà amb el Llibre de família o en els casos de separació o divorci, la resolució de guarda i custòdia.

Obtenció directa en línia: Seu Electrònica

Ajuda

En línia: pot accedir en la Carpeta Ciutadana per mitjà de l'apartat 'Els meus tràmits i sol·licituds' ... 'El meu empadronament'