Torren-logotipo.svg

Serveis municipals

UPCca Unitat de prevenció comunitària i conductes addictives

Què és una UPCca?

Una UPCca (Unitat de Prevenció Comunitària i Conductes Addictives) és un servici públic comunitari que té com a objectiu principal la prevenció de les drogodependències i altres conductes addictives Per això, el seu treball consistix a ajudar a reduir i/o evitar l’ús i abús de les drogues, (tabac, alcohol, cannabis, etc…), i de conductes addictives, (Internet, mòbils, joc, etc..), així com els problemes associats. També ajuda a promoure hàbits de vida saludables i una cultura de salut que incloga el rebuig del consum de drogues.

Les UPCcas són centre acreditats per la Conselleria de Sanitat el que garantix les condicions de qualitat i idoneïtat d’este servici.
Molt prop de tu tens una UPCca, la UPCCA-Ajuntament de Torrent, disposada a treballar per tu i per a tu en la prevenció de drogodependències i altres trastorns addictius. I per a això dirigirem la nostra actuació a tres àmbits diferents; l’escolar, el familiar i el comunitari:
– Àmbit Escolar: programes de prevenció per a infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius. Informació, xarrades, tallers de begudes saludables, teatre, cine i educació en valors, formació de professorat.
– Àmbit Familiar: Escola per a pares i mares, atenció i orientació familiar.
– Àmbit Comunitari: Informació, orientació, i assessorament especialitzat. Sensibilització sobre la problemàtica derivada de l’ús/abús de drogues o altres trastorns addictius. Campanyes afavoridores del foment d’hàbits de vida saludables.

 

I, en què pot ajudar-me una UPCca?

– Si necessites informació i orientació sobre el problema de les drogodependències
– Si creus que tens algun problema amb el consums d’alcohol, tabac o altres drogues, i t’agradaria disposar d’atenció, assessorament i orientació per a poder resoldre-ho
– Si coneixes algun amic que pot tindre algun problema o que et demana ajuda i no saps com fer-ho
– Si necessites informació sobre recursos per al tractament de les drogodependències.

 

Estem en la teua ciutat, on?

C/ Hospital, 6, de Torrent, en els telèfons 96 117 70 03 i 665 56 54 25 o pots enviar-nos un correu a upctorrent@yahoo.es

Adreça de Facebook: Upccatorrent